edeks Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Hahahah Edeks - Dj na imprezach i Armina van Buurena i Van Dyka nie znać ? Chyba się wkopałeś. Ja mimo, że siedzę cały czas w klimatach rockowo/metalowych dobrze znam ich utwory i płyty. Zresztą to najlepsi didżeje na świecie. Co do imprezy polecam Daft Punk album Discovery. Każdy utwór na imprezie zrobi furorę. Nie siedzę w dance Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Oj chlopak chlopak nie napdaj tak ostro widac ze cos Cie boli heh Przewaznie jest tak ze Ci co najwiecej na kogos jakos mowia maja taki wlasnie problem Pozdrawiam z calym szacunkiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roszka Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 To przestać prowokować i idź pobaw sie w piaskownicy gdzie piseki załatwiają swoje potrzeby. Twoja inteligencja wskazuje, że tam jest Twoje miejsce. A może sam załatwiasz tam swoje potrzeby? Jak już nie masz kogo prowokować to pogadaj z rybkami, tylko mi nie mów, że nie odpowiadają, bo przecież dzieci neo mają sporą wyobraźnie. Czepiasz się inteligencji innych zaś Twoja wypowiedź wcale nie świadczy o tym byś sam ją miał na wysokim poziomie...To jest właśnie styl pisania dziecka bawiącego się w piaskownicy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 haha byc dj i armin van bureen'a nie znac to przecież jeden z najlepszych dj na świecie według mnie jest lepszy od tiesto ale to tylko moje zdanie dobre nuty ma też sander van doorn pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Stary, toc Van Buuren i Van Dyk tworza od dawien dawna trance, armin ma cotygodniowe czwartkowe audycje ASOT (A state of trance) na di.fm, to moj kumpel z pokoju, ktory slucha rocka zna tych gosci, a Ty jako 'DJ' nie? Cos tu jest nie tak... Dodam ze tu macie fajna liste DJ: www Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Nie siedzę w dance Edeks - tak samo jak w klubie Dance, a Trance to różnica i to zasadnicza. Coś chyba Ty masz kompleksy z inteligencją, skoro tak bardzo czepiasz się innych nie podając logicznych wyjaśnień i argumentacji. Edytowane 19 Czerwca 2008 przez szczympek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzsmi11 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Edeks - daj sobie troche luzu. Naskakujesz na ludzi nie wiadomo dlaczego i po co. Na dodatek obrażasz ludzi piszac glupie komentarze. Ja tez nie uzywam polskich znakow, i co? Tez na mnie najedziesz? Ida wakacje wiec dac na wstrzymanie. Pozdrawiam wakacyjnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Hehe ... lekka porażka ... Podstawa Jak mozna nie znac Armin, Ferry i Sander i brać sie za muzyke electro ... Ale to na magrinesie ... Co do house ... Carl Cox, Morillo, Axwell, Fedde le Grand, Mason, Erick E ... Generalnie Swedish House Mafia [Axwell, Sebastian Ingrosso, Erick Prydz, Steve Angello] ... Bardzo często grają teraz na eventach ... A sam Axwell to jeden z najlepszych jeśli chodzi o house ... I oczywiście Laidback Luke ... hmm Mieszanka wybuchowa ... Co do trance ... Ferry Corsten, van Dyk, AvB, Sanader van Doorn, Marco V, Paul Oakenfold, Marcel Woods, Sander Kleinenberg [lubi mieszać trance z house], Markus Schulz, Michael Burian [on bardziej house, ale tez bawi sie trancem ...] Dobra bo mozna tak wymieniac bez końca ... To kwestia gustu ... Znam ponad 100 dobrych DJ. Ale wartych uwagi jest kilku ... Wejdz na FTB ... Poczytaj i poźniej baw sie w te klocki ... Bo trzeba troche siedzieć w muzyce zaby nazywać sie "DJ" ( z przymrużeniem oka ) M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 o nagle zainteresowanie W takim razie nie jestem DJem Siedzie w klubach i pije piwo przy consoli. Eh to był kiepski pomysł napisać tu taki temat. Jadnak zostanę na clubbersach. Zapraszam wszystkich do Granda w Bieruniu, będę tam w piątek 4 lipca. pozdro juz nie chcę od was nut mam full. Na innym ciekawszym forum mi doradzili. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Nie no przecież na forum roslin owadożernych to wogóle dziwne że ktoś Ci nie doradził. Ja sie znam na tej muzyce bo przecież puszczam ją dla dzbanecznika zeby mu wieksze dzbanki rosły Pozdro! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Szkoda, że niewidziałem wcześniej tego tematy tak to być Ci napisał ze 20-30 fajnych kawałków na balet a klimatach techno, club itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Nie no przecież na forum roslin owadożernych to wogóle dziwne że ktoś Ci nie doradził. Ja sie znam na tej muzyce bo przecież puszczam ją dla dzbanecznika zeby mu wieksze dzbanki rosły Pozdro! pewnie... a wiesz jak rosną capensisy?? sam spróbuj Edytowane 19 Czerwca 2008 przez edeks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Czytałem to wszystko i normalnie żarl... Nie wiem po co ten cały sząt trochę niepotrzebnie napisałeś o tej muzie i że jesteś DJ bo byszło, że tak naprawdę to tylko DJ udajesz. A tak na marginesie powiedz mi jakiego typu to sa kluby bo jeśli klubem nazywasz pomieszczenie o pow. 60m2 w środku wsi, miasta, miasteczka, tak do 10 tysięcy mieszkańców to ja ja jestem ambasadorem Polski na Jamajce Podaj jakieś sensowne nazwy klubów w których grałeś, a nie Liceum lub Technikum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Remiza strażacka w Gościszewie, oraz klub "PGR rox" w Lasecznie. Nie no żartuje, bo ja nigdy nie byłem DJ, dla mnie natomiast załamką jest nieznanie takich postaci jak Van Buuren, Van Dyk.... To tak jakby sluchac rocka czy tam metalu i nie kojazyc Metallici... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Chłopak jest tylko DJ z nazwy, jaką otrzymuje się poprzez granie nie wiejskich zabawach. Niekiedy słyszę że DJ świetne disco polo grał , ale to jest juz porażka moim zdaniem ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi