muchozerka Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Chłopak jest tylko DJ z nazwy, jaką otrzymuje się poprzez granie nie wiejskich zabawach. Niekiedy słyszę że DJ świetne disco polo grał , ale to jest juz porażka moim zdaniem ! Sądzę, że prawdziwy DJ powinien znać dużo utworów i noości, ale to chybanie jest powód do tak strasznej krytyki. U nas w klasie jest "DJ", a dokładniej ma ksywkę "DJ Ma**sz"(no nie chcę go publicznie obrażać ), ale on nawet radia nie umie włączyć . No ale chcę pomóc z tymi utworami. Polecam serwis: http://muzyka.onet.pl Tam jest dużo utworów(wypisanych). Jak chcesz, to znajdziesz, jak wpiszesz gatunek muzyki. Potem tytułu poszukaj na EMULE i masz duuuużo utworów, wybierzesz najlepsze Co do mnie, to mnie od takiej muzyki głowa boli. Preferuję utwory spokojne, a także Chopina, Bizeta, Griega itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Hehe ... Ja sie nie chce pastwić, nie bierz tego edeks do siebie ... Jestem fanem muzyki Trance. Muzyki, która leczy i pozwala na zapomnienie o chwilach złych. Muzyki, która powoduje euforię i chęć zjednania sobie ludzi. Na dodatek trudnię się nawracaniem niewiernych osób, które tylko teoretycznie myślą, że są fanami muzyki Techno oraz przekonuję innych, że Trance to wcale nie umc umc, a piękna chwytliwa melodia, podlana czasem sosem wokalu z dodatkiem pięknego basu i beatu. Dla mnie śmiesznym jest nazywanie kogokolwiek kto gra(ł) na jakiś imprezach w podrzędnym klubie DJ ... To jest śmieszne i niesmaczne ... Puści kilka nut wogóle nie trzymają sie kupy du**** i nazywa sie DJ ... To jest żałosne ... Ale to nie to forum na takie dyskusje ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 MichaU-M2 lubie czasem u kuzyna posłuchać trance, niektóre fajne nutki. Może podasz jakiś link z dobrym kawałkiem trance. Może być taki bardziej energetyczny. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Jestem fanem muzyki Trance. Muzyki, która leczy i pozwala na zapomnienie o chwilach złych. Muzyki, która powoduje euforię i chęć zjednania sobie ludzi. [...] Trance to wcale nie umc umc, a piękna chwytliwa melodia, podlana czasem sosem wokalu z dodatkiem pięknego basu i beatu. Pięknie opisałeś Wiedziałem, że na tym forum trafi się JEDNA osoba, która rozumie co to muzyka. Masz jakieś ulubione nutki? Mnie bardzo podoba się sosei i Trance Tiesta Edytowane 21 Czerwca 2008 przez edeks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi