iveco_60 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Mam problem ponieważ moje siewki nie rosną, mają zapewnione światło (całe wybarwiły sie na czerwono), wodę destylowaną, torf i cały czas są takie same mają około 1mm. Nie wiem dlaczego nie chcą rosnąć proszę o pomoc. Jest podobna do Drosera aliciae. Edytowane 19 Czerwca 2008 przez iveco_60 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Siewki szybko nie rosną ale jak im dasz "obiade" to mogą podrosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Niektóre siewki wymagają dokarmiania do prawidłowego rozwoju, uprzedzajac następne pytanie dobrze nadaje się do tego suchy pokarm dla ryb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Ale trudno sie taki pokarm podaje miałem zasypane całe podłoze:):) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 A tam trudno, na pensetke, szpatułke, ściętą na płasko wykałaczkę i już Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 ooo to ja sie dowiaduje nowej rzeczy a jaki to ma byc pokarm ? w płatkach ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Tak pokarm w płatkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Może takie troche głupie pytanie zadam, ale czy pokarmem w płatkach można też karmić rosiczki miniaturowe?, którym przynajmniej u mnie ciężko jest złapać coś tak małego jak ich pułapki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Mozna nim karmić wszystkie owadozery Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi