kamil.sagan Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Wiem ze to zwykł roślinka ale tak po prostu chciałem sie pochwalić Oto moje truskawki. Takie rekordowych wielkości Rośliny tej odmiany wytwarzają bardzo dużo olbrzymich pysznych owoców. Smacznego sobie życzę . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 BRAWO udanej hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Stary Ja robie w pewnie znanej wam firmie BAKOMA robiącej jogurty itd. Takie truskawki tam to norma Same zmutowane od oprysków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2008 a moje bez żadnych nawozów i bez oprysków I to na dość słabej ziemi rosną W przyszłym roku będę nawoził i zobaczymy co wyrośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 No to musisz mieć ctaką odmianę i musiało Ci sie "fartnąć" aby takie truskawki zebrać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Kamil u mnie na dzialeczce tez sa takie truskaweczki ale [u mnie] jest to puzna odmiana PYCHA I DODAM BEZ ZADNYCH OPRYSKOW Edytowane 20 Czerwca 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi