siwy.prv.1991 Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Gdzie można zakupic taki kwas, bo znalazlem na internecie jakis srodek do podajze pomidorów, ktory zawieral jedynie 10% tego kwasu wiec moim zdaniem to troche malo. mozna gdzies nabyc ten kwas w czystej postaci lub w wieszym stezeniu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Wystarczy poszukać ... >>> http://rosliny-owadozerne.pl/forum/Kwas-Ga3-t7857.html M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy.prv.1991 Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2008 chodzi mi bardziej o sklep internetowy zeby mozna bylo od czasu do czasu zamowic, bo u jkwiatka to raz zamowie i bede musial poczekac az znowu on bedzie mial. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszTrela Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 W Polsce GA3 nie jest produkowany od 1993 roku. Są jednak dystrybutorzy, którzy oferują czyste GA3 w ilości co najmniej 10g po niebotycznych cenach 500zl-800zł (pochodzenie nieznane). Są też centra ogrodnicze, które mają dostęp do kwasu giberelinowego w cenie ok 20zł za 1 gram, przy czym, ilość czystego GA3 osiąga wartość co najwyżej 30%. Czyli w takiej saszetce 1gm jest 0,3 grama czystego GA3. Sam wyciągnij wnioski. Jeśli ktoś oferuje GA3 w Polsce, to zapewne jest on mocno przeterminowany, lub nabyty zagranicą. W drugim przypadku trzeba mieć niezłe znajomości, bo nie da się tego ot, tak kupić w sklepie w czystej postaci. Jeśli chcesz, w dziale sprzedam jest jeszcze moja oferta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Jak chcesz ja mam na wymiane GA3. Zapraszam na gg. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi