sacik Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 witam zamieszczam foty zwierzaków które hoduje gekon lamparci samica druga samica i obie razem oczywiscie w planach jest samiec ;p i ich terra teraz kumak dalekowschodni chciałem zrobic fote jego brzuszka ale nie był chętny do współpracy i jaego małe akwaterra może i nie jest jakies najlepsze i największe ale wystarczające zwłaszcza że hoduje go w nim od 2 lat i nie miałem z nim najmniejszych problemów karaczan wielkoskrzydły karaczan dubia (argentyński) i pielęgnica cytrynowa zagryzła mi wszystkie inne pielęgnice jakie z nią trzymałem i siedzi teraz sama w akwarium mam jeszcze drugie akwa ale nie chce mi sie robic już więcej fotek sory za jakośc zdjęc robione telefonemi na szybko ale myśle że wszystko jakoś widac pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 super mam podobne zainteresownie:) tylko to są PAJĄKI (ptaszniki) i węże:PP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Eublephary rządzą Ja póki co mam tylko jedną ale po wakacjach planuję dla niej koleżankę i kolegę Zdjęcia w tym temacie: http://rosliny-owadozerne.pl/forum/Olekdom...eria-t7816.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Świetne! Ja chciałam sobie kupić węża, ale spotkałam się z oporem domowników-stwierdzili, że mnie wyrzucą z domu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 (edytowane) < hej sacik!!! miło poznać Twojego kumaka o którym tak dużo pisałeś ... wspaniałe okazy, naprawdę fajnie, że zamieściłeś ten temat pozdrawiam ... > Edytowane 23 Czerwca 2008 przez <kay> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Moje zainteresowania poza owadozerami to ptaszniki, hodowla karmowki postram sie zamiescic fotki jutro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 a ja hoduję żółwie stepowe ))) polecam wszystkim pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 no też musze pomyślec o hodowli karmówki bo troche idzie kasy na gekony i kumaka w zimie dzisiaj nałapałem koników polnych gekonom i kumak oszamał 2 muchy czasami sie zastanawiam jak on je łapie w locie. ITON widziałem ten twój wybieg z żółwiami na TCP naprwde świetna robota gratulacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 wielkie dzieki sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megi_l1 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Kurcze też bym chciała żółwia lądowego tyle że te ze sklepu kosztują 400 zł :/ Może kiedyś się coś z tego będzie ITON mógłbyś dać jakieś fotki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 http://www.terrarium.com.pl/galeria/galeria.php?userid=20587 to link do mojej galerii w TCP - wejdz w katalog który chcesz pooglądać zapraszam - no i polecam hodowlę stepciów - i służę pomocą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Moje zainteresowania poza owadozerami to ptaszniki, hodowla karmowki postram sie zamiescic fotki jutro. Tak jak obiecalem fotki z hodowli ptasznikow: Acanthoscurria geniculata L12 - SAMICA: Poecilotheria ornata L9 - SAMICA: Lasidora parahybana L9: Poecilotheria regalis L3: Pterinochilus murinus [usambara] L4: Brachypelma albopilosum NII: Brachypelma albopilosum L1: Psalmopoeus irminia L4: Psalmopoeus pulcher L3: Haplopelma lividum L1 - niestety nie udalo mi sie jej wygonic z norki :/ : Dalsza czesc zdjec pozniej ... Edytowane 24 Czerwca 2008 przez PioFer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BYKCZENS Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Ojejeje jakie straszne ;(( Ja jakbym takie miał to bym do dzbanecznika wrzucił, bo takie straszne. O jakie straszne! A moim drugim hobby są dziewczyny. Niektóre trzymam w akwarium, niektóre w piwnicy, zależy czy są ciepłe czy zimne. A niektóre też dużej wilgotności potrzebują to w terrarium mam. No i je bardzo lubię. Fotki może wrzucę jutro. Edytowane 24 Czerwca 2008 przez BYKCZENS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 ITON-popraw sobie w tej galerii...w trzech ostatnich muchołówkach napisałeś dionEAE, a nie dionAEA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 poprawione ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi