wojtek0018 Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 moje 2 dzbaneczniki uschnęły a raczej sie przypaliły na słoncu jak mam im pomoc dzbanki to sanguinea i ventrata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Zestwić z ostrego słonka gdzieś bardziej w półcień albo zacienic firanką, więcej nic nie zrobisz. Btw czyżbys je zraszał kranówką? Ten większy ma jakieś białe plamy na lisciach. Jesli tak to zainwestuj lepiej w keramzyt. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Ja podlewam i zraszam dzbanki kranówa i wszystko ok ale u nie kazdego jest tak dobra woda jak u mnie Yami hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Kranówka nie jest zbyt ciekawym rozwiązaniem, zobaczysz z czasem na roślinkach. Najlepsza jest destylka. Ja kupuje np. 5 litrowe baniaki w Praktikerze. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez tomislav1ster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2008 Ten większy ma jakieś białe plamy na lisciach. Jesli tak to zainwestuj lepiej w keramzyt. nie umiałem uzywac topsinu i spryskałem liście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi