gula1708 Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 jak narazie mam 2 muchołowki, tą większa mam od marca i jest to regular a ta malutka jest ze mną od miesiąca i jest to Big Mouth. I tu mam pytanie, czy tak mała muchołowkę mozna zimowac? Co o nich sądzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Wydaje mi się, że w środowisku naturalnym rośliny, nawet jeśli są małe, muszą zimować, więc zimowanie byłoby wskazane. Ale ja się dobrze na muchołówkach nie znam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Siewek i roślin do 2cm średnicy się nie zimuje . Większe już można. Twoje rośliny wyglądają bardzo ładnie więc bez problemu można je zacząć zimować koło listopada. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gula1708 Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2008 Do mojej kolekcji dolączyla dzisiaj kolejna muchołowka. Z niemieckiego OBI ;P oczywiscie brak informacji o tym co to za typ ;P na torfie widac równiez glony ale juz ich sie pozbyłam pomozecie mi okreslic co to jest? osobiscie obstawiam ze Red-Green Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 ja też uważam że to red green Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Też mi wygląda na red-green, ale ekspertem nie jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 (edytowane) wg mnie gigant albo red green Edytowane 30 Czerwca 2008 przez wojtek0018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 (edytowane) Ladne roslinki . Ta ostatnia to jest red green P.S. Wojtek jak juz cos to GIANT a nie GIGANT.. Edytowane 30 Lipca 2008 przez karoca26 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 napewno red-green tez mam takiego (masz kilka roslinek w doniczce) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 'Red-Green', bardzo ładny okaz. Warto ją teraz rozsadzić - jest kilka roślin, poza tym podłoże z OBI i innych tego typu sklepów jest różnej jakości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi