wojtek0018 Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Chciałbym się podzielic moją radością Nidiformis: Pęd kwiatowy: Spatulata 'White Flower' Pęd kwiatowy Peltata chowie się do bulwy I gratis Capensis 'broad leaf' Pęd kwiatowy Tylko taki mały minusik nie dostałem nasion ktore zamowiłem:) Zapraszam do oceniania Tylko proźba do adminow i modelatorów ten temat napisałem w złym dziale i prosze o przeniesienie do dobrego działu Edytowane 27 Czerwca 2008 przez wojtek0018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 No coz, temat faktycznie w złym dziale, na takie rzeczy jest dział fotografie i mutacje. Roślinki ładne Rozmnóż z liscia sobie nidiformis, rośnie szybciej niż z nasion, a lubi uschnąc po kwitnięciu. Pelata się juz dawno schowała z tego co widzę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2008 OK Mam nadzieje że nidiformis przezyje:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi