<kay> Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Regał nie jest drogi myśle że do 100zł... wiecej wyniesie te oswietlenie < no właśnie ... regałem sie najmniej przejmuję ... z oświetleniem będzie trochę pracy i trzeba się z tym liczyć ... > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Nie kupujcie gotowych, tylko wezcie kartke, olowek i miarke. Ogarnijcie ile macie miejsca do wykorzystania - zaprojektujcie regal i zrobcie go :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=386980147 - a wiec kupione trafilem mysle na dobra okazjie poniewaz 1 regal stoi teraz po 48 a tu mam 4 takze mysle ze bedzie ok teraz kupuje plexi aby zabudowac jedna polke do dzbankow. Temat do zamkniecia zrobie nowy z relacji budowy miejsca dla roslin. Pozdrawiam jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Tak zeby nie zakladac nowego tematu to napisze tu Jak najlepiej podlaczyc wentylatorki w terra? Chodzi mi o podlaczenie do pradu. Najlepiej aby 2 byly wlaczane jednym kablem. Wiatraczki ok 12v Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi