gula1708 Napisano 4 Lipca 2008 Autor Share Napisano 4 Lipca 2008 tak, to torf. Plesni ja tam nie widze, jezeli chodzi CI o to biale wokol doniczki to jakies wykwity(podlewanie kranową?). terazpodlalam go lekko destylko i troche spryskalam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Wykwity też są, ale chodziło mi o to z tą pleśnią, bo zauważyłam to na 2 zdjęciach, no ale może takie specyficzne odbicie światła po prostu Jak torf to nieźle, aczkolwiek mieszanki chyba lepiej się sprawdzają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capoeirista4 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Nie Szamanko, nie chodziło mi o rozdęcie dołu tylko góry. Spójrz na 3 zdjęcie z galerii na dzbanek po prawej- czyż nie jest on bardzo podobny do małej ventricosy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 W tej chwili to na prawdę może być wszystko, nie chce mi się dalej gdybać bo i tak do niczego sensownego nie dojdziemy, dzbanki za bardzo potrafią zmieniać kształt w trakcie wzrostu rosliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi