Mateusz Rybak Napisano 20 Marca 2006 Share Napisano 20 Marca 2006 podejrzewam ze taka sama na wielkość jak regular czyli jakieś 10-15 średnicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 20 Marca 2006 Share Napisano 20 Marca 2006 Ale ja mam pytanie do ilu cm dorastają płapki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 20 Marca 2006 Share Napisano 20 Marca 2006 po prostu jesli chcesz mieć lepiej wybarwioną to na razie, dopóki nie ma dużo słońca to proponuję dłużej naświetlać a pułapki all red dorastają chyba do około 3 cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 21 Marca 2006 Share Napisano 21 Marca 2006 Z tego co widze na zdjeciach to ta twoja 'all red' wyglada jak 'red dragon' kazda roslina wybarwia sie inaczej, moje "red dragon' sa calutkie czerwone, ale 'all red' tez zamowilem jak bedzie okazja to sprobuje obie sfotografowac i bedzie mozna porownac ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 21 Marca 2006 Share Napisano 21 Marca 2006 A mam pytanie piszecie ze niedawno zamówiliście all red jaką ma ona średnice bo ja dostałem dzisiaj i pod lupą trzeba szukać :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 21 Marca 2006 Share Napisano 21 Marca 2006 bo jest jeszcze malutka urosnie ale to potrwa troche Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi