marcin89 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 "WYSTAWA ROŚLIN MIĘSOŻERNYCH Palmiarnia Poznańska zaprasza na wystawę i kiermasz roślin mięsożernych, która odbędzie się w dniach 4(pt)-6(nie) lipca 2008r. W programie prezentacja ok. 100 gatunków roślin mięsożernych, kiermasz roślin i akcesoriów do ich uprawy oraz porady specjalistów. Zapraszamy!" Kosz wstępu: - normalny 5,5 zł - ulgowy 4 zł Źródło: Głos Wielkopolski http://www.palmiarnia.poznan.pl - więcej inf. (dojazd) Ja osobiście również zapraszam. W szczególności osoby mieszkające w okolicy jak i samym Poznaniu. ( w sobotę lub niedzielę i ja tam zagoszczę ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Będe jutro Jakby ktoś zauważył blond kolesia w niebieskiej koszuli to może sie przywitać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 "Wystawa"- średnia. parę stanowisk z muchołówkami (ładne), kapturnicami (śliczne). Dzbaneczniki- porażka... małe półuschłe, ventraty, sanguinea itd.1x H. nuntans, zieloniutka jak sałata- ale ładna 1x cephalek, mikro zeschła kępka 3cm, nie dało sie okreslic gatunku... Sklapik juz sie lepiej prezentuje- dosc ladne rosiczki, cudowne kapturnice i muchołówki, dzbanki średniej jakości+ 1x H. nuntas (90zł...) i 2x cephalek (półmikrosuszonka-50zł) Ceny jak z d***y.... A już sie nastawiłem że coś kupie Najbardziej rozwalił mnie "nawóz do roślin owadożernych".... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paola Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Zgadzam sie z kolegą w zeszłym roku była lepsza wystawa. Też nic nie kupiłam bo roślinki jakieś wymęczone były.... a najbardziej było mi żal dzbanków!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOLEK888 Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 (edytowane) a ja wpadne w niedziele bo akurat jestem w Poznaniu Edytowane 8 Lipca 2008 przez LOLEK888 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOLEK888 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Zgadza sie ceny kosmiczne ale rośliny ładne;)A te ushłe dzbaneczniki chyba były od Palmiarni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi