Skocz do zawartości

Palmiarnia Poznańska

Rekomendowane odpowiedzi

"WYSTAWA ROŚLIN MIĘSOŻERNYCH

Palmiarnia Poznańska zaprasza na wystawę i kiermasz roślin mięsożernych, która odbędzie się w dniach 4(pt)-6(nie) lipca 2008r. W programie prezentacja ok. 100 gatunków roślin mięsożernych, kiermasz roślin i akcesoriów do ich uprawy oraz porady specjalistów.

Zapraszamy!"

Kosz wstępu:

- normalny 5,5 zł

- ulgowy 4 zł

Źródło:

Głos Wielkopolski

http://www.palmiarnia.poznan.pl - więcej inf. (dojazd)

Ja osobiście również zapraszam. W szczególności osoby mieszkające w okolicy jak i samym Poznaniu.

( w sobotę lub niedzielę i ja tam zagoszczę )

Odnośnik do odpowiedzi

"Wystawa"- średnia. parę stanowisk z muchołówkami (ładne), kapturnicami (śliczne). Dzbaneczniki- porażka... małe półuschłe, ventraty, sanguinea itd.1x H. nuntans, zieloniutka jak sałata- ale ładna ;) 1x cephalek, mikro zeschła kępka 3cm, nie dało sie okreslic gatunku...

Sklapik juz sie lepiej prezentuje- dosc ladne rosiczki, cudowne kapturnice i muchołówki, dzbanki średniej jakości+ 1x H. nuntas (90zł...) i 2x cephalek (półmikrosuszonka-50zł) Ceny jak z d***y.... A już sie nastawiłem że coś kupie ;) Najbardziej rozwalił mnie "nawóz do roślin owadożernych"....

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z kolegą w zeszłym roku była lepsza wystawa. Też nic nie kupiłam bo roślinki jakieś wymęczone były.... a najbardziej było mi żal dzbanków!!!

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.