whitefrog Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Już jest 6 lipca a tematu "roślina lipca" jakoś nie widzę. Będzie takowy? Mam zamiar go wygrać, więc poproszę o wystartowanie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Już poprzedni konkurs został olany , niewiem co jest. Chyba lepiej już go usunąć niż robić tak jak teraz że nikt sie nim nie zajmuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 w poprzednim wygrałem, nadal czekam na jakowyś kontakt Pisałem z Adminem, który prowadził konkurs na czerwiec, powiedział żebym skontaktował się z Łukaszem (adminem). Napisałem PW na forum i e-mail, nic a tak sie cieszyłem że chociaż raz udało mi sie wygrać ;( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Bedzie dobrze Lukasz wchodzi malo na forum. Moze napisz do davida ze wygrales i zrob zamowienie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitefrog Napisano 6 Lipca 2008 Autor Share Napisano 6 Lipca 2008 Mam wrażenie, że forum zostaje troszkę pozostawiane samemu sobie. To mu dobrze nie wróży na przyszłość. Ja już zacząłem się rozglądać za czymś jeszcze. Szkoda, bo to mi odpowiada. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Mam wrażenie, że forum zostaje troszkę pozostawiane samemu sobie. To mu dobrze nie wróży na przyszłość. Ja już zacząłem się rozglądać za czymś jeszcze. Szkoda, bo to mi odpowiada. Co masz dokładnie na myśli? Fakt, konkurs trochę został olany i to nie tylko teraz, od czasu kiedy został zmieniony regulamin coś zaczęło się sypać Ale przecież moderatorzy dobrze moderują forum. Nie mam nic do zarzucenia. Są osoby ciągle aktywne, które budują to forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 Ja co do pracy moderatorów mam niestety zastrzezenia, ostanio chamski post jednego z userów wisiał kilkanascie godzin na forum mimo zaraportowania przez poszkodowana osobę. A opuszczenie forum to efekt zwalczania się adminów nawzajem, przy czym jeden zwalcza drugiego a potem olewa sprawę. Na prawdę ten temat nie ma sensu, piszcie lepiej prosto do Cephalotusa, bo to on powinien załozyc ten konkursowy temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitefrog Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 [...] Na prawdę ten temat nie ma sensu, piszcie lepiej prosto do Cephalotusa, bo to on powinien załozyc ten konkursowy temat. Tak właśnie zrobiłem i otrzymałem odpowiedź z przeprosinami. Bardzo przeprasza za milczenie. Nie było go, a jego obowiązki miał przejąć Łukasz, który dostanie porządny ochrzan. Cephalotus obiecał, że dziś popołudniu założy temat. Oto fragment PW, który otrzymałem: Dzięki za informacje. Jutro po południu założę temat i ochrzanię pewną osobę! Przeproś bardzo mocno innych z mojej strony, na prawdę tak nie miało być! co niniejszym czynię i przekazuję przeprosiny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 no i wszystko dobrze się układa Mi Łukasz też odpisał Właśnie robie zamówienie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Witam wszystkich zbulwersowanych użytkowników. Chciałbym się usprawiedliwić, że poprzedni konkurs NIE został olany. Pojechałem w Tatry i stamtąd dwa razy prosiłem Łukasza, aby zamknął tamten konkurs oraz założył nowy temat, jako, że ja tego uczynić nie mogłem. Potem przyjechałem do domu i byłem przekonany, że zrobił to o co go prosiłem. Tymczasem dostaję prywatną wiadomość, że tak się nie stało, a temat został zamknięty tylko dzięki temu, że zostało to ustawione automatycznie. Także przepraszam za to wszystko, odpowiednia osoba dostała swoje cięgi, a jak pojadę do Warszawy, to jeszcze oberwie w realu. Pocieszające jest to, że chociaż nagroda jest już w drodze realizacji. Przepraszam, że tak późno piszę, jednak mam teraz praktyki w szpitalu i wczesnym rankiem wybywam i wracam po 8 godzinach zmęczony, głodny i zawalony robotą na ogrodzie. Już zakładam nowy temat. (Gdyby ostatnio wypaliło automatyczne wystawianie tematów, to wystawiłbym go przed wyjazdem, ale nie wyszło.) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whitefrog Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 Myślę, że trudno się denerwować gdy się słyszy takie usprawiedliwienie. Każdy z nas ma jakieś obowiązki. Nieporozumienia się zdarzają, a Łukasz dostanie jeszcze burę od nas Niech no się tylko pojawi! Ponieważ widzę, że kolejny konkurs jest już otwarty, więc ja za momencik startuję w konkursie. Liczę na wasze głosy, bo najpiękniejszy kwiat jest mój! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi