Yanek Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Na przełomie maja i czerwca byłem na Roztoczu. Akurat udało mi się być w miejscu gdzie jest małe torfowisko-bagienko gdzie oczywiście masowo rosły rosiczki okrągłolistne. Kilkanaście fotek tych pięknych roślin poniżej. Te czarne obwódki to wina konwertera makro, który przy pewnych ogniskowych właził mi niestety w kadr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Bardzo ladne fotki i roslinki oby takich wiecej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Świetne fotki Yanek ... jKwiatek ... Zauważ ze sporo ostatnio na forum fotek z torfowisk ... ale oby więcej ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Zdjęcia super, a obwódki wcale im nic nie ujmują, a wręcz dodają uroku powoduja że roślina jest w centrum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 ja w srode lub w czw dam więcej niz poprzednio:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz5 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 fajne, chciałbym takie coś na żywo widzieć, szkoda że nie wiem gdzie dokładnie tego szukać huh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Miło wiedzieć, że jest jeszcze troche miejsc w polsce z owadożerami ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 super - jestem pełen podziwu dla jakości prezentowanych fotek - mam nadzieję że i mnie kiedyś będzie dane porobić zdjęca owadożerów rosnących w naturalnym środowisku pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Czy to zielone to są glony? huh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Jesli chodzi ci o mech torfowiec to nie są glony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi