Grzesiek93 Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Hej oglądałem tak dokładnie moją filiformis "red" i zauważyłem że jeden liść ma podzielone kłacze chciałem sie pochwalić zdjęciami bo sądze że to nietypowe. Czy czegoś jej brakuje że tak dziwnie rośnie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Drosera filiformis x binata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Bardzo możliwe ale nie pamietam żeby mi binata zakwitała i fifi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Nie no smieje sie ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Przecierz wiem ja też. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi