<kay> Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 (edytowane) Nowe zdjęcia: Sawtooth Dracula Heterodoxa x ionasii Large sharkteeth Red form Red sawtooth Clone III Dentate Lipstick Bart Red sawtooth Edytowane 5 Stycznia 2009 przez Gawien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Paulo09? Cóż, profesjonalista jeżeli chodzi o muchołówki Kolekcji nawet nie ma co komentować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Swietne foty. Rośliny robią wrażenie... widać że mają dobrze hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 wlasnie hehe zdziwilo mnie to ze kav dla paula fotki wstawila hehe ale i tak supcio rosllinki ; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Gdybyście mogli to dajcie zdjęcia muchołówek ogółem - chciałbym widzieć w czym są trzymane (na zdjęciach widać jakieś siatki i druty) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 (edytowane) Ta siatka to pewnie "zbrojenie" folii greehouse. Edytowane 25 Lipca 2008 przez Mariusz Lesiuk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Tak to zbrojenie szklarni. Poprosiłem Kay o pomoc gdyż posiadam Blue connect ( b.wolny internet) i niemiałem jak wstawić zdjęć, naszczęście Kaya pospieszyła mi z pomocą za co jej bardzo dziękuje:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 (edytowane) Zadaję pytania, a nie pochwaliłem jeszcze roślin - bardzo fajne Edytowane 27 Lipca 2008 przez Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Bardzo ladne rosliny!! Ojjj jak ja bym chcial miec takie tylko na razie pomazyc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejC Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Zdjęcia bardzo fajne, roślinki super, przeszkadza mi tylko brak odstępów oraz podpisów i nie chodzi mi o rodzaj aparatu, ale co fotografia przedstawia, myślę że dla początkujących, a za takiego się uważam było by to bardzo pomocne. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi