bados Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Witam ok tydzień temu zauważyłem tę mytację u mojej mychołówki ( regular mix of clons z firmy Bohemica). Jedna pulapka prawie nie ma "rzęsek" a wszystkie pozostałe tak. Postaram się zrobić z niej sadzonkę liściową, może będe miał małe mutanty . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Nie pomogles jej czasem w tej mutacji ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 26 Lipca 2008 Autor Share Napisano 26 Lipca 2008 He he nie nie pomoglem jej . Aha mam jeszcze pyanie, czy jeśli z tego liścia uda mi się zrobić zadzonkę to czy młode roślinki też nie mędą wytważać rzęsek?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Takie "mutacje" są dosyć częste, niestety nie uzyskasz roślin o takich pułapkach robiąc sadzonkę liściową. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 26 Lipca 2008 Autor Share Napisano 26 Lipca 2008 Aha to szkoda, ale i tak sprubuje jeśli nie będą mutanty to i tak muchołówki . Wiem, że te mutacje są częste, kiedyś czytałem nawet gdzieś, że jedna za dziesięć pułapek jest jakaś zniekształcona, zmutowana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi