tomislav1ster Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Mam problem a mianowicie, wyjechałem na 2,5 tygodnia z domu i pod moją nie obecność z mojej pięknej hookeriany pozostało coś takiego 1 2 3. Czy z tego dzbanka coś jeszcze będzie ? Został przesuszony, stoi w terrarium, ale zastanawiam się czy nie przykryć go workiem i dać do terrarium ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Z tego co widze stracił kilka liści i dzbanki , a widze tam jeden nowy listek , moim zdaniem powinienes zapewnić mu warunki jakie miał wczesniej , jeżeli oczywiscie wczesniej wszystko było ok. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 Wcześniej miał piękne dzbanki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Ktoś go zapomniał podlać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Mamy przykład co sie dzieje gdy dzbanecznik nie zostanie podlany przez dłuższy okres czasu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 Tak to jest jak pozostawia się roślinki pod opieką rodziców. Nie no wszystko robili OK (spryskiwali, włączali światełko), tylko zapomnieli podlać ;(. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi