martinlux Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 kolego sie mnie zapytał: "a jak włożę palec do tej pułapki to będzie mnie bolało ?będzie mi krew leciała ?" ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BYKCZENS Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Łohohoho jakie śmieszne rzeczy. Nie ma to jak się śmiac z czyjejś niewiedzy. Wy teżsię na różnych rzeczach nie znacie i jestem ciekaw jakbyście się czuli gdyby ktoś z WAS tak "zlewał" na forum. Po za tym temat brzmi: Najbardziej Absurdalne Rzeczy Jakie Słyszeliście O Roślinach Owadożernych A nie: Co was śmieszy w niewiedzy kwieciarek i kolegów wobec roślin owadożernych. Bo to co 3/4 osób wypisuje to aż żal patrzec. "Och och jakie śmieszne, że kwieciarka pomyliła muchołówkę z rosiczką buahahaha padnę zaraz <lol500> Absurdalne może byc jak wciskają, że podlewa się od góry. Albo, że muchołówki w zimę jak nie ma much powinno się dokarmiac szynką. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Absurdalne może być jak wciskają, że podlewa się od góry <-- absurdalne jest to co piszesz, bo właśnie np. dzbaneczniki podlewa się od góry... Ehh Czyżby szykował się wielki powrót postów "BYKCZENSA" które zakłócają spokój, harmonię i porządek panujący na forum oraz obrażają innych użytkowników ? Powiedz mi, dlaczego Ty to robisz ? Masz mało czasu w domu ? Nudzi Ci się ? Proszę Cię - zastanów się co chcesz napisać, przemyśl to 100 razy, a następnie zamknij kartę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Ok to może wrócimy do tematu... Kiedyś gdy kupiłem mychołówkę w markecie na ulotce było napisane: Podlewanie: Utrzymywać stale wilgotne podłoże Nawożenie: raz na dwa tygodnie <> Stanowasko: Jasne ale nie na bezpośrednim słońcu :/ Albo niedawno wchodze do kwiaciarni i pytam sprzedawcy: -są rośliny owadożerne? - jest dzbanecznik żeczywiście była spora ventrata bez dzbanków - a czemu ona nie ma dzbanków? -bo dopiero do nas trafiła ale już zaczyna mieć czerwone plamki na liściach więc niedługo pojawią się i dzbanki <> ( chodziło tu o poparzenia słoneczne ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Bados, śmiejesz się z ulotki w supermarkecie a równie dobrze ktoś mógłby się śmiać z Ciebie że nie umiesz pisać "żeczywiście". Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 a ja kiedyś kupiłem rosiczkę w obi i na ulotce pisało należy utrzymywać wilgotne podłoże zalecane częste zraszanie nawożenie raz na 2 tyg nawozem wieloskładnikowym stanowisko jasne do pół cienistego rotfl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BYKCZENS Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Poll - coś źle napisałem ? Wydaje mi się, że nie. Więc swoje jakże błyskotliwe uwagi zachowaj dla siebie, bo nie masz racji. Pierwsza sprawa - czytanie ze zrozumieniem. Absurdalne może byc jak wciskają, że podlewa się od góry. Albo, że muchołówki w zimę jak nie ma much powinno się dokarmiac szynką. Te dwa zdania są nawiązaniem do siebie. Fakt mogłem napisac: podlewa się JE od góry. Ale troszkę myślenia przy czytaniu nie zaszkodzi. Zresztą teraz to Ty zacząłeś mieszac. Napisałem jak powinno byc, a nie jest. Bo śmianie się z czyjejś niewiedzy jest oznaką niewychowania. Pozdro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 A ty BYCZKENS masz problemy z logicznym mysleniem, bo zdanie które stoi z przodu nie może nawiązywać do zdania które stoi za nim. Nawiązywac można do czegos co już było. I sam sobie przeczysz, z czego wynika wmawianie ze trzeba dokarmiać szynką jak z niewiedzy właśnie? Koniec offtopow, jak ktoś jeszcze próbował to będzie ciągnąć to wywale posta, ew zastanowie się nad urlopem od forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fawin Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 najbardziej absurdalnych rzeczy to ja się tu dowiedziałem, jak szukałem jakiegoś innego fotum o owadożerach http://www.kaktusy.bydgoszcz.pl/forum_kakt...s=0&start=0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi