Marrom Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Czy ktoś przymierza się do wystawy roślin mięsożernych w Pradze pod koniec sierpnia? http://www.darwiniana.cz/spolecnost/?page=vystava Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Szkoda ze wszystko w pradze, jakby to było w ostravie to bym zawsze był Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Mnie akurat Praga bardzo "po drodze". Trochę termin nie do końca na rękę ale... może coś się wymyśli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Jak by ktoś jechał z Wawy to ja bym z chęcią się zabrał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 (edytowane) Tutaj: http://www.flytrap.pl/galerie/praga_2008/ znajduje się mini galeria z wystawy w Pradze. Jakie wrażenia? Jadąc na cytowaną wystawę spodziewałem się prawdę mówiąc czegoś "większego". Gatunków zebranych tam było dość sporo ale czuć było jednak pewien niedosyt. Po mimo to było co cieszyć oko. Gigantyczne saracenie, nieziemsko wybarwione muchołówki i kilka rzadkich gatunków które można było obejrzeć na żywo. Kiermasz. Było kilku wystawców w tym Bochemica jednak wszyscy mieli raczej podstawowy zestaw roślin. Nie znaczy to że nie dało się co nie co ciekawego wypatrzeć. Takim rarytasem była np. roridula. Ceny? Różnie, raczej niskie choć czasem zdarzały się "polskie" ceny. Edytowane 1 Września 2008 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Ładne rosliny, ładne fotki. Szkoda, że nie w ostrawie:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi