Bonych Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 J bym zmienił torf. Pozatym nie wiem jak to mozliwe ale częste u mnie się nie zdarza roslinki są przelane czy jakos tak torf prawie pływa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Ta filiformis x intermedia poszła poprostu spać, będzie tak wyglądała do wiosny i potem zacznie tworzyć nowe liście. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 roslinki sie maja tak jak mialy... spac? czyli co mam z nimi niby zrobic? torf zmienilem we wszystkich coccicaulis dalem na polnocny parapet, zeby toche odpoczela od slonca, tak samo d capnsis i filiformis x intermedia. naprawde nie wiem o z nimi robic...a zachodniego parapetu nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 no fakt to rosiczke sie zimuje, ale akurat teraz? O_O Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) no fakt to rosiczke sie zimuje, ale akurat teraz? O_O Tak bywa, u mnie intermedia, anglica i rotundifolia przestały wypuszczać nowe liście. Może ma za mało bezpośredniego światła słonecznego, nie wiem. U mnie jeszcze filiformis x intermedia rośnie ale już coraz wolniej, liście wypuszcza krótsze. Tak w ogóle to za miesiąc będzie zrównanie dnia z nocą i potem dzień będzie trwał krócej niż 12 godzin I na dokładkę: http://wiadomosci.onet.pl/1811252,11,item.html Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Mariusz Lesiuk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi