Sz@kal Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 mam jeszcze jedno pytanie co jest powodem trójkątnych pułapek? - bo ostatnio tylko takie mi rosną - gdzieś wyczytałem że mało światła, ale do tej pory żyła cały czas w takich samych warunkach i pułapki rozły normalne, teraz ma nawet lepiej bo rano stoi na wschodnim oknie a kiedy słońce przejdzie przenosze ją na południowy parapet więc ma duuużo więcej światła bo od świtu do zmierzchu więc o co chodzi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evka13 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Przydałaby się fotka, bo pod wyrażeniem "trójkątne pułapki" może kryć się wiele znaczeń... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sz@kal Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 na pierwszej stronie zaznaczone są na czerwono - jutro postaram się wrzucić zdjęcie samych pułapek o tym kształcie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi