kamil.sagan Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 jaki to dokładnie gatunek Był kupowany w Niemczech i miał ze sobą plakietke z nazwą Pinguicula Hybride i nic wiecej i właścicielka tez nie potrafiła nic powiedzieć tak wyglądał zaraz po przyjeździe potem musiał sie zaaklimatyzować i usechł i teraz tak odrasta : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Wydaje mi sie ze to P. 'Weser' M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 napewno nie weser bo mam tak owego w domu Ten jest o wiele wiekszy no i jednak inaczej wygląda To jest jakaś krzyżówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 To jest Weser , ew. Tina, ale wątpie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jusz Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 To jest jakaś krzyżówka P. 'Weser' sam w sobie jest krzyżówką P. ehlersiae oraz P. moranensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Dokładnie P. Weser to krzyzówka ... Tina to raczej nie jest ... Wg. mnie to Weser .... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi