patrykk99 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam! Posadziłem nasiona rosiczek pare miesięcy temu, teraz sytuacja wygląda tak jak na zdjęciu. Wydaje mi się że rosną troche za ciasno i chciałbym przesadzić je w inne miejsce doniczki. Nie zaszkodzi to im? Jeśli nie to jak to zrobić? Boje sie żeby nie naruszyl systemu korzeniowego itp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Ja bym tego nie ruszał, nic im nie będzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Tam gdzie masz trzy rosiczki to lepiej gdybyś je przesadził do osobnych doniczek ,bo tak za miesiąc gdy podrosną bedą sobie wzajemnie zasłaniały światło... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk99 Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Ale ja nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrać:/ Boje sie ze uszkodze ten system korzeniowy itp. Dlugie korzenie ma taka rosiczka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Nie bój się nic, nawet jak urwiesz kawałek korzonka spatulaty jesli mają dosyć światła zniosą to bez szwanku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi