sacik Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 witam jakie dzbaneczniki można hodowac na parapecie bez żadnych specjalnych warunków wiem że ventrate, alte czy coś jeszcze ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 ja mam Hookeriane na podstawce z woda i dzbankuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Moze byc tez nepenthes sanguiena. Ja trzymam na parapecie w podstawce z keramzytem i juz wytwarza dzbanki i ladnie sie rozwija Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Polecam uważne przeglądanie forum. Temat jest przypięty w dziale: Dzbaneczniki: http://rosliny-owadozerne.pl/forum/Odpowie...arapet-t29.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 oooo dzięki kurcze że tego nie zauważyłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi