Gość pawelrebinowski Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Czy sprawdza sie ta metoda i czy po ilu dniach odbije nowa roslinka z ucietęgo miejsca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Pisał kiedyś drosera11, że mu się tak udało. Ja osobiście rozmnażałem z liści i się sprawdzało. Po okolo 2 tygodniach wyrastała młoda roślinka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Też tak kiedyś zrobiłem. Nowa roślina wyrosła u podstawy niedługo po obcięciu. Część łodygi ze stożkiem wzrostu wsadziłem do ziemi żeby się ukorzenił i tak też się stało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawelrebinowski Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Moze ktos opisac jak dokladnie sie to robi? Z gory dzieki za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi