patrykk99 Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 witam Chciałbym sie dowiedzieć co o tym sądzicie? jaki mech jest do tego najlepszy? Npiszcie wszystko co wiecie na temat takiej hodowli z gory dziekuje za odp, pozdrawiam:] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laczu Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 z tego co wiem to torfowiec sie do tego nadaje ale ja sam tego nie uzywam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 witam Chciałbym sie dowiedzieć co o tym sądzicie? Zbędne cudowanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Pewnie Kamil.Sagan napisal by o tym sposobie wiecej poniewaz choduje roslinki w samym torfie z tego co ja wiem od niego to mucholowki w samym torfie rosna szybciej lecz tak dobrze sie nie wybarwiaja. A do jakiego rodzaju owadozernych chcesz uzywac ego podloza ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 nie chce sie powtarzac wiec tu o sadzeniu poczytaj http://rosliny-owadozerne.pl/forum/index.p...amp;#entry76000 aaa i wybarwiają sie dobrze Kiedys bałem sie ze bedą problemy z wybarwieniem a jednak ladne kolorki łapią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi