Border Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Buszując po internecie trafiłem na fragment filmu BBC o dzbanecznikach. Fajny bo pokazuje jak rośnie dzbanek. Tylko dlaczego, powiedziane jest w nim,że sygnałem dla rozwoju zalążka jest dotknięcie ziemi?? Czy to ma jakiś wpływ na jej rozwój ?? I drugi, który mówi dlaczego warto spryskiwać dzbaneczniki Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Border Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Mi ten pierwszy nie idziała ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Wystarczy skopiować link Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fawin Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 czyli, że co? jak się będzie spryskkiiwac, to bedzie woskowy kolniez bardziej sliski, bo nie wiem czy dobrze zrozumialem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbalski Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Fajne. Dzięki za link. Może byłoby warto założyć na forum coś w rodzju wideoteki, gdzie gromadzilibysmy linki do ciekawych filmów o owadożerach np. z podziałem na gatunki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Bardzo fajne filmiki, szczególnie podoba mi sie ten pierwszy, a na drugim dobry dowód z tymi mrówkami... Chyba zaczne częsciej spryskiwać dzbaneczniki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) elegancko, przydałoby się więcej filmików pokazujących wzrost roślin Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez chocolate014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Lubie tego gościa fajne przyrodnicze programy prowadzi. I ten pierwszy filmik był ciekawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 elegancko, przydałoby się więcej filmików pokazujących wzrost roślin chcesz wzrost roślin[uwieczniony na filmach nie wzrost twoich owadożerów] to proszę [no nie dzbanek ale... http://pl.youtube.com/watch?v=AYPnWMc71yc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi