naven Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam, mam te kapturki dosc długo, pomieszały mi sie troche, wiem że jedna to farnhamii, tylko która:P zdjęcia: 1. 2. 3. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jusz Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Wydaje mi się, że S. 'Farnhamii' to zdjęcia nr 1 i 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Wydaje mi się, że S. 'Farnhamii' to zdjęcia nr 1 i 2 Ja też bym na FArnhamii stawiał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 cos mi sie zdjęcia nie ładują możesz podesłać na pw ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 cos mi sie zdjęcia nie ładują możesz podesłać na pw ?? Po co ma ci podeslac? Przeciez juz mu powiedzieli co to za kaprurnice. Po co spamujesz? Usuncie moj i Tomasha post, bo to jest niepotrzebny spam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 chciałem zidentyfikować tą drugą ale po tych miniaturkach wygląda że one obydwie są farnhamii czyli krzyżóweczka leucophylla x rubra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi