P.K. Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam. Zbieram chętnych na wypad do Czech. Liczba miejsc to 3 lub jeśli znajdzie się więcej osób chętnych na taką wycieczkę wtedy jestem w stanie załatwić większe auto (ford transit) czyli 7 miejsc było by wolnych. Planowana trasa to Katowice Sudice (Szklarnia Łukasza) Ostrava (Czplants) Cieszyn (Zakupy ogólne czyli co kto chce)-> Jeśli znajdę na mapie coś w Ostravie na zakupy wtedy Cieszyn może odpaść. Katowice Koszt biletu jak na dziś 50zł. (Może zmaleć) Planowany start zależałby od uczestników (Mogę dopasować godzinę i dzień) Data po 16 Września tego roku. Pytania na gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 A jest mozliwosc odebrania kogoś z cieszyna po drodze:P? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 czyli jak ktoś chce pojechac z warszawy to transport wawa-katowice na wlasna reke tak?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Małe sprostowanie - szklarnia Bohemica Plants nie jest w Sudicach, miejscowość nazywa się Brezova i jest trochę dalej . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Ja bym był chętny jeśli by jechałeś przez rybnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Małe sprostowanie - szklarnia Bohemica Plants nie jest w Sudicach, miejscowość nazywa się Brezova i jest trochę dalej . Wielkie dzięki za przypomnienie O dokładny adres będę prosił Łukasza jak się dogadam bo na stronie nie widnieje W którymś poście pisało że Sudice no i na adresie do wpłaty gdy zamawiałem widniały Sudice więc tak wpisałem. Każdy wie o co chodzi więc póki co tak zostawię. Jeśli okaże się za daleko wtedy pomyślę o innej trasie lub zaproponuje trochę inne rozwiązania. Teraz trzymam się założeń i zbieram chętnych. Na szczegółowe pytania gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 ja dołączam sie do pytania masiol90 ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) czyli jak ktoś chce pojechac z warszawy to transport wawa-katowice na wlasna reke tak?? ja dołączam sie do pytania masiol90 ?? Planowana trasa to Katowice Sudice (Szklarnia Łukasza) Ostrava (Czplants) Cieszyn (Zakupy ogólne czyli co kto chce)-> Jeśli znajdę na mapie coś w Ostravie na zakupy wtedy Cieszyn może odpaść. Katowice I teraz zagadka: gdzie na tej trasie znajduje się Warszawa? Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Mariusz Lesiuk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 I teraz zagadka: gdzie na tej trasie znajduje się Warszawa? Chodzi im o to ze jak mieszkaja w Warszawie to do Katowic musza sami dojechac. A w Katowicach pojda do P.K. i dalej juz z nim pojada. Masiol no przeciez nikt nie bedzie ci sponsorowal przejazdu z Wawy do Katowic, transport niestety na wlasna reke... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 I teraz zagadka: gdzie na tej trasie znajduje się Warszawa? rotfl haha! ja bym się w zasadzie przejechał, ale poczekam, aż sam zdam prawko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 ej pk byc moze moj wyjazd sie skruci i bede mugl jechac jagby co jeszcze napisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi