Skocz do zawartości

Czechy... Wypad Na 1 Dzień

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zbieram chętnych na wypad do Czech. Liczba miejsc to 3 lub jeśli znajdzie się więcej osób chętnych na taką wycieczkę wtedy jestem w stanie załatwić większe auto (ford transit) czyli 7 miejsc było by wolnych.

Planowana trasa to

Katowice

Sudice (Szklarnia Łukasza)

Ostrava (Czplants)

Cieszyn (Zakupy ogólne czyli co kto chce)-> Jeśli znajdę na mapie coś w Ostravie na zakupy wtedy Cieszyn może odpaść.

Katowice

Koszt biletu jak na dziś 50zł. (Może zmaleć)

Planowany start zależałby od uczestników (Mogę dopasować godzinę i dzień)

Data po 16 Września tego roku.

Pytania na gg

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Nepenthes

Małe sprostowanie - szklarnia Bohemica Plants nie jest w Sudicach, miejscowość nazywa się Brezova i jest trochę dalej :).

Odnośnik do odpowiedzi

Małe sprostowanie - szklarnia Bohemica Plants nie jest w Sudicach, miejscowość nazywa się Brezova i jest trochę dalej :).

Wielkie dzięki za przypomnienie :) O dokładny adres będę prosił Łukasza jak się dogadam bo na stronie nie widnieje :) W którymś poście pisało że Sudice no i na adresie do wpłaty gdy zamawiałem widniały Sudice więc tak wpisałem. Każdy wie o co chodzi więc póki co tak zostawię.

Jeśli okaże się za daleko wtedy pomyślę o innej trasie lub zaproponuje trochę inne rozwiązania. Teraz trzymam się założeń i zbieram chętnych. Na szczegółowe pytania gg

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jak ktoś chce pojechac z warszawy to transport wawa-katowice na wlasna reke tak??

ja dołączam sie do pytania masiol90 ??

Planowana trasa to

Katowice

Sudice (Szklarnia Łukasza)

Ostrava (Czplants)

Cieszyn (Zakupy ogólne czyli co kto chce)-> Jeśli znajdę na mapie coś w Ostravie na zakupy wtedy Cieszyn może odpaść.

Katowice

I teraz zagadka: gdzie na tej trasie znajduje się Warszawa?

Edytowane przez Mariusz Lesiuk
Odnośnik do odpowiedzi

I teraz zagadka: gdzie na tej trasie znajduje się Warszawa?

Chodzi im o to ze jak mieszkaja w Warszawie to do Katowic musza sami dojechac. A w Katowicach pojda do P.K. i dalej juz z nim pojada.

Masiol no przeciez nikt nie bedzie ci sponsorowal przejazdu z Wawy do Katowic, transport niestety na wlasna reke...

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.