bados Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam posiadam tą rosiczkę od ok. 2 mies, otrzymalem ją jako madagascarensis ale z tego co wiem ta odmiana charakteryzuje się wzrostem w górę a tak się nie dzieje więc nie wiem ... Roślinka roślnie w doniczce z innym madagascarensisem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 To raczje jest to co miałeś dostać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Ta niska wygląda bardziej na nidiformis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 potwierdzam wysoka to madagascarensis a niska nidformis red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Dzięki . wiem że wysoka do madagascarensis, chodziło mi tylko o to mniejszą... nidiformis red hmm fanie Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez bados Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 temta chyba do zamknięcia do modów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 To jest po prostu nidiformis, nie ma czegoś takiego jak nidiformis red. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 sorki moja pomyłka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi