rafikig Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Witam, pierwszy raz spotkałem się z czymś podobnym i pomyślałem że warto się tym podzielić. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Fajna w tym przypadku Flip i Flap a na poważnie nie wiem gdzie ale widziałem taka hybryde nazywająca się D.M. "double head" nie wiem czy byla to trwala mutacja u ciebie pewnie nie bedzie (na pewno) trwala ale moze sie pojawic kilka takich liści. Tu linki do podbnych: - http://dorosera925.hp.infoseek.co.jp/05-Di...20byOsakaya.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piekarz2 Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Fajne mojej też sie coś takiego sie zrobiło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 o to daj fotke jeśli możesz ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi