karoca26 Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Witam posiadam tlustosze. Wiem ze ktorys z nich to tina i ktorych to wesser. Tylko nie wiem ktory. Mozecie mi pomoc? Sorry za jakosc zdjecia ale innego nie moglem na ta chwile zrobic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Obawiam się że są za malutkie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 bez kwiatka jest ciężko identyfikować pingi ,a takie małe to dopiero Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Dokładnie tak ... Pozatym cięzko cokolwiek powiedziec o roślinach po kiepskim zdjęciu ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 Dziekuje za odpowiedzi. Tez myslalem ze przyjda mi "prawie dorosle"... Ale coz dla kogos 1 cm srednicy to sa prawie dorosle.. Dam zdjecia jak podrosna i jak beda mialy kwiatki. W takim razie prosze o zamkniecie tematu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi