Margot Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Witam, Zdjęcie roślinki poniżej:) Z góry dziękuję i pozdrawiam!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz007 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Według mnie jest to Sarracenia "Mitchelliana" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOLEK888 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 lub x catesablei. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Ja mam Catesbei i jest inna. Bardziej Swaniana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Najprawdopodobniej to S. "Mitchelliana" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 hahahaha catesbeai ? kiedykolwiek widziales ta kapturnice... faktycznie jest cala zielona, ma falowane kapturki i jest takiego ksztaltu...... no jak sie nie znacie to sie nie wypowiadajcie, bo wprowadzacie go w blad. to nie catesbaei. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 lub x catesablei. A i jak cos to jest kapturnica Catesbei. Ja nigdy nie slyszalem o Catesblei.. To jest Mitchelliana ale jest tez podobna do Swaniany.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi