martinlux Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Zdj ponizej: http://rosliny-owadozerne.pl/forum/index.p...ost&id=4954 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Wg. mnie to słabo wybarwiona D. rotundifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 jak mozna ją wybarwic ? wystarczy ze jest w słoncu ?... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 D. rotundifolia niewybrwiona, przynajmniej tak mi się wydaje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Każdą roślinę wybarwia się na słońcu z tego co wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Jakiej ona jest wielkosci ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 ok 5 cm srednicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 To Rotundifolia. Gdzie ty ja trzymasz? Przeciez wiadomo ze jak ma byc wybarwiona to na slonce z nia, albo swietlowke.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 9 Września 2008 Autor Share Napisano 9 Września 2008 siwetlowke ... ? jaką? ... gdzie mozna kupic ? ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Najprościej na allegro, jakąkolwiek dla roślin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Ale musi byc biale swiatlo. Najlepiej zeby byla temperatura barwowa 6500 ale moze byc cos do tej zblizone Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marys_69 Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Co to za rosiczka??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 To Drosera spatulata. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi