Skocz do zawartości

Pytanie O Terra + Identyfikacja

Nitro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam takich pare pytań co do terra i indentyfikacji tak czy w terra nie wystarczy 1 wiatraczek i czy hookeriana moze tak stac w terra i zindefikujceie mi kapturnice jak mozecie.

ok thx za przeniesienie ale jestem tu jeszcze nowy i niewiem zabardzo dużo a nikt mi nie odpowie??

post-4261-1220816679.jpg

post-4261-1220816747.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Stawiam na S. x'Catesbaei'

Wiatraczek ok, ale gdzie ona ma swiatło?

To że jesteś nowy cię nie usprawiedliwia, pisz zgodnie z zasadami języka polskiego, zwłaszcza razi tu brak interpunkcji. I cierpliwości, to jest forum, czasem się dośc długo czeka na odpowiedź.

Odnośnik do odpowiedzi

ok dzięki. Wiem wiem przepraszam ale no chcę ją zostawić na noc tak i nie wiem czy by wszystko było ok. Wrazie czego są dwa wiatraczki nie wiem czy to pomoże czy zaszkodzi . A światło będzie.

Odnośnik do odpowiedzi

Co to znaczy że światło będzie? Musi być go jeszcze dostateczna ilość jak roślin ma dobrze rosnąć.

Wiatraczek wystarczy jak pomieli powietrze z pół godziny, więcej nie ma sensu, jak również nie ma sensu montowanie drugiego.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Nepenthes

Odchyl lekko wieko terra (np. na skos, żeby przy rogach były 4 szpary) i włącz wiatraczek na jakiś czas, wtedy powietrze się dość dobrze wymieni, tym bardziej, że jest to małe terra. I nie stwarzaj takich problemów przy hookerianie, to w miarę tolerancyjna krzyżówka :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.