Nitro Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Witam! Mam takich pare pytań co do terra i indentyfikacji tak czy w terra nie wystarczy 1 wiatraczek i czy hookeriana moze tak stac w terra i zindefikujceie mi kapturnice jak mozecie. ok thx za przeniesienie ale jestem tu jeszcze nowy i niewiem zabardzo dużo a nikt mi nie odpowie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Stawiam na S. x'Catesbaei' Wiatraczek ok, ale gdzie ona ma swiatło? To że jesteś nowy cię nie usprawiedliwia, pisz zgodnie z zasadami języka polskiego, zwłaszcza razi tu brak interpunkcji. I cierpliwości, to jest forum, czasem się dośc długo czeka na odpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nitro Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 ok dzięki. Wiem wiem przepraszam ale no chcę ją zostawić na noc tak i nie wiem czy by wszystko było ok. Wrazie czego są dwa wiatraczki nie wiem czy to pomoże czy zaszkodzi . A światło będzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Co to znaczy że światło będzie? Musi być go jeszcze dostateczna ilość jak roślin ma dobrze rosnąć. Wiatraczek wystarczy jak pomieli powietrze z pół godziny, więcej nie ma sensu, jak również nie ma sensu montowanie drugiego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Odchyl lekko wieko terra (np. na skos, żeby przy rogach były 4 szpary) i włącz wiatraczek na jakiś czas, wtedy powietrze się dość dobrze wymieni, tym bardziej, że jest to małe terra. I nie stwarzaj takich problemów przy hookerianie, to w miarę tolerancyjna krzyżówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi