werka Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Mam Sarracenie purpurową, dosc nie dawno kupiłam ja w wiekszym sklepie, i wlasnie zaczynam zauwazac ze ma bardzo suche liscie i od w\zwenątrz i wewnątrz zaczynają bieleć. co się moze z nią dziać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Daj fotkę, bo bez niej trudno cokolwiek powiedzieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werka Napisano 8 Września 2008 Autor Share Napisano 8 Września 2008 a no tak, juz prosze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Prawdopodobnie mączniak - grzyb. Użyj środek o nazwie Topsin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werka Napisano 9 Września 2008 Autor Share Napisano 9 Września 2008 dzięki, mam nadzieje ze po zastosowaniu tego środka bedzie juz dobrze.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werka Napisano 10 Września 2008 Autor Share Napisano 10 Września 2008 mam jeszcze jedno pytanko, czy ten srodek zastosowac raz czy parę razy? bo wlasnie nie wiem.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Najlepiej poprawić po jakims czasie (np. tygodniu) żeby nie było nawrotów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi