Skocz do zawartości

Obce Istoty....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukałem i szukałem ale nie znalazłem co to za szkodniki (chyba raczej to szkodniki) są u mojej lividy? Co to może być? Dla mnie to wygląda coś jak rodem z kosmosu :P Pomóżcie mi jeśli ktoś potrafi :) Pod spodem daje zdjęcie.

223b0a98f9bda62cm.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Niewątpliwie przybysze z innej planety, a konkretnie coś z działki mikologicznej :)

Śluzowce jakieś, gatunku nie znam, raczej trudne do wytępienia jeśli chodzi o uprawę ale też niespecjalnie szkodliwe.

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ale 1 raz pojawiły się. Ciekawe co to :D może jacyś kosmici swoje komórki zostawiły u mojej lividy :D heh nie no żart. Działać jakoś?? Chyba to narazie zostawię bo to tylko livida i zobaczę co się będzie dalej dziać. Zrobię mały eksperyment :) I dam znać jak wyniki. Narazie zostawię to w spokoju :)

Odnośnik do odpowiedzi

Śluzowce nie dzielą się na typy już ;)

Generalnie nie powinny one szkodzić pływaczom, być może zajdzie nawet jakaś mikoryza :P:) Ale generalnie trudno je będzie wytępić za pomocą jakichkolwiek środków.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.