janekfb Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Wczoraj kupiłem mojemu dzbanecznikowi świetlówkę 8vat i temperatura barwowa 6400.Mam co do tego pytanie czy wystarczy to mojemu dzbanecznikowi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Wydaje mi się, że z takimi "odbłyśnikami" powinno wystarczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 wed;gu mnie powinno starczyć ale nie wiem czy świetlówka nie jest za blisko roślin żeby ją nie sparzyło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Przy takiej wysokosci na jakis czas wystarczy :/ ale to tylko pod warunkiem ze pozbedziesz sie tej foli bo ona nic nie daje a wrecz przeciwnie roslina przez nia traci dostep do naturalnego swiatla dziennego. Do tego raczej sciągnołbym tą osłone ze świetlówki zawsze to jakaś strata światła a wilgotność nie jest aż taka zeby uszkodziła świetlówke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi