paulo09 Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 (edytowane) Fused Giant Rosetted Fine x Tooth Red Sawtooth Cała kolekcja Fine x Tooth Spider Royal Red Bart Red Sawtooth Clayton Volcanic Red Moof's Sawtooth Donica1 Donica2 Donica3 Donica4 Donica5 Donica6 Donica7 Donica8 Z11 Mutant 1 Edytowane 15 Września 2008 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 hehe niezła kolekcja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejC Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Super zdjęcia, super kolekcja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Super muchołapy nie ma co. Super kolory i rośliny wygladają bardzo "soczyście" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 jedyne co mi przychodzi na mysl oglądając zdjecia to "szacunek" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Jestem pod wrażeniem. Jak widzę Wacky Traps świetnie się przyjął. Piękne rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 Z11 MUTANT 1 FUSED BRISTLE ROYAL RED SAWTOOTH Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk99 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Nie no [beeep]iste roslinki;] Doświetlasz je jakoś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Tylko i wyłącznie słońce 24h na dworzu od maja do pażdziernika. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Tylko i wyłącznie słońce 24h na dworzu od maja do pażdziernika. a co dalej z nimi robisz mam na myśli zime... zauwazyłem ,że pare muchołówek ma otwarte płapki a w nich puste,suche muchy, ja je zawsze wyciągam z moich muchołówek i nie wiem czy dobrze robie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 zapewne zimuje muchołówki, ja też nie wyciągam much z pułapek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 (edytowane) Powiem to tak ja jestem naturalistą i uważam ,że przyroda sama sobie radzi najlepiej. Tak zimuje w warunkach: piwnica temp: 5- 11 stopni wilgotnośc 60% zimowanie: od listopada do marca okno południowe podlewanie: 1 na 2 tyg (zasada: raz a dobrze) raz w tygodniu powierzchnia pryskana baymatem lub innym fungicydem raz na 2 tyg podlewane roztworem basudinu W tym roku jednka zimowanie zaczne znacznie wcześniej ze względu na to ,że rośliny stojące na zewnątrz już zaczęły powoli wchodzic w stan uśpienia. Edytowane 1 Października 2008 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 a możesz zrobić zdjęcie tego regaliku i w którym miejscu go w ogrodzie trzymasz ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 Na środku ogrodu. W ciągu lata oświetlany jest bezpośrednio silnym słońcem (jeśli jest pogoda) przez około 10h. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 "Bart"? Co to za odmiana? Moge prosić o jeszcze jakąś fote? Simpsonami mi zapachniało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi