paulo09 Napisano 21 Maja 2009 Autor Share Napisano 21 Maja 2009 (edytowane) F15 Cudo Czech dragon Sawtooth Uk sawtooth 2 Large shartkteeth Fuzzy teeth All red Long Red Fingers Tak mam jedna swoją. Edytowane 21 Maja 2009 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Fajne rośliny(ale mogłeś trochę pozmniejszać te fotki, ale to tak na przyszłość). Czym podlewasz rośliny?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Piękne są, ah. D.M. double green to ta z wieloma odcieniami zielonego, którą Łukasz kiedyś wyhodował? Masz jej więcej fotek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 którą Łukasz kiedyś wyhodował? On chyba ją z holandi zadobył a to że sam wyhodował to bajka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 21 Maja 2009 Autor Share Napisano 21 Maja 2009 Double green Podlewane woda z kranu i deszczowka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 piękny ten long red fingers Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 On chyba ją z holandi zadobył a to że sam wyhodował to bajka yhm rozumiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 niezbyt zielony ten Green dragon...albo oszukany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 21 Maja 2009 Autor Share Napisano 21 Maja 2009 On tak wyglada:) Poprostu sie za mocno spalił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strabek Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Powtorze ktoregos posta wyzej...co za piekny LONG RED FINGERS No nie moge sie napatrzec, mam nadzieje ze ten co kupilem od Ciebie u mnie tez tak wyrosnie pozdr i gratuluje wypasionej kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Ooo, twoja long red fingers jest podobna do mojej tylko większa. Dziwię się, bo nie wiem, po co jej nadali taką nazwę skoro jest o wiele więcej innych kultywarów z pułapkami idącymi w górę, a ten kultywar to ma jakieś takie przykrótkie te "fingers". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 mała roślinka to i fingers krótkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Wszystkie fajne ale mi jakos spodobala sie Large shartkteeth Ejka ty perlitu uzywasz czy zwirku ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 22 Maja 2009 Autor Share Napisano 22 Maja 2009 Perlit, żwirek i piasek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 (edytowane) ARPC SPIDER Dutch Fine x tooth Dingleys giant Big teeth red giant Edytowane 1 Lipca 2009 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi