Skocz do zawartości

Głosowanie - Roślina Miesiąca Wrzesień 2008

Cephalotus

Głosowanie - Roślina Miesiąca Wrzesień 2008  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Oto ankieta na roślinę Wrzesień 2008.

I tym razem żadne zdjęcie nie zostało odrzucone. W razie zastrzeżeń, proszę się ze mną kontaktować na gg: 4771406 lub e-mail: krzysztof_ciesielski@op.pl

Głosowanie na siebie jest niedozwolone!

Zapraszam go głosowania, które trwa do końca Września. Wszystkim uczestnikom życzę zwycięstwa.

Odnośnik do odpowiedzi

7. Dopuszczalny rozmiar min. to 460, a max. 800 pixeli, niezależnie od boku. Ewentualne niezgodności będą zwracane autorowi z prośbą o poprawkę.

Regulamin nie tyczy się modów ? Czy nie widzi się ich błędów ?

Odnośnik do odpowiedzi

Szczypek, dziękuję za zwrócenie uwagi. Oczywiście regulamin dotyczy wszystkich. Ja się zastanawiam jak ja mogłem tak ogromnego zdjęcia nie zauważyć. Przecież dwa razy sprawdzałem czy każdy wymiar jest dobry i czy jest poprawny podpis i nazwa aparatu. Normalnie się trochę zaskoczyłem Twoją wypowiedzią.

Niestety, ale z racji zaistniałej sytuacji jestem zmuszony usunąć zdjęcie moderatora P.K. z głosowania, a osobę, która na niego głosowała proszę o ewentualne oddanie ponownie głosu na inną osobę.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.