franek Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 zasiałem rosiczki i w torfie pojawiły się przezroczyste glizdy co zrobić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 czy te glizdy mają taką czarną kteskę biegnącą przez całe ciało? i czarną glówkę?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 (edytowane) tak mają! Edytowane 16 Września 2008 przez franek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 (edytowane) Pewnie ziemiórka. Kup Diazol, rozrób roztwór według ulotki i podlej od góry. Edytowane 16 Września 2008 przez Hubu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 (edytowane) to są najprawdo podobnie ziemiórki NAjlepiej wytępiaj je reczne lub "pęsetnie" Dorosłe okazy to takie małe muszki. Było wielw tamtów na forum dot. ziemiórek poczytaj to napewno znajdzesz Ja wytępiłem je skutecznie, ręcznie ale chemia też czasami pomaga Edytowane 16 Września 2008 przez bados Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 (edytowane) Hubu napisał: Pewnie ziemiórka. Kup Diazol, rozrób roztwór według ulotki i podlej od góry. nic nie stanie się małym rosiczką a tak w ogóle to co one robią (a jakieś inne środki ) Edytowane 16 Września 2008 przez franek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Podgryzają korzenie, małe rosiczki znoszą to źle, dorosłe lepiej, ale i tak lepiej tepić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 wymien torf na nowy ;] lub zastosuj Diazol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi