Laczu Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Jak hodowac d. Prolifiere? Gdzies czytałem że trzeba ją w terrarium hodować ale ja nie mam na to miejsca :/ Chyba moge liczyć na waszą pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 z tego co wiem to powinna mieć bardzo wysoką wilgotność ale niech się wypowiedzą osoby bardziej znajace sięan tej rosiczce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 http://www.owadozery.pl/drosera-prolifera-a539.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Ja widzialem je w normalnych warunkach i nic sie z nimi nie dzialo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Gdzie widziałeś je w normalnych warunkach? I co to znaczy normalne warunki wg ciebie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Czyli tzn nie calkiem normalne. Mialy keramzyt w podstawce i nierosly w akwarium. Tylko normalnie na polce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 To są normalne warunki dla rosiczki?? :/ Jak miała keramzyt to jej wystaczyło do osiągnięcia 50%-60% wilgotności. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 z kermazytem powinno być be problemu ok 70%, u mnie w miejscu w którym zimuje rośliny jest bez kermazytu ok 55% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbalski Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Do podstawki z keramzytem pewnie się przyzwyczaji, ale duże, piekne krople wytworzy tylko w terrarium. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laczu Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 dziekuje za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Na podstawce z keramzytem tez moze wytworzyc krople. Nie takie jak w terra ale zawsze jakies Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laczu Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 roślinka jest już w akwarium zobaczymy jak długo pożyje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi