antonio34 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Jak w temacie.mam problem.chcialem wysiac jakies rosiczki np aliciae ale nie wiem czx teraz jest odpowiedni czas na to.no i czy warto jesce kupic nasionka wogole czy lepiej poczekac ma wiosne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Zalezy jakie rosiczki chcesz wysiac. Tropikalne i Subtropikalne mozesz wysiac. Ich sie nie zimuje wiec spokojnie podrosna przez zime. Ogolnie to jakis malych roslin tez mozna nie zimowac. Aliciae mozesz wysiac, tylko nie wiem skad teraz wezmiesz swieze nasiona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonio34 Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Dobra.widzialem na allegro jeszcze aukcje z alicjami.a gdyby nie byly one az tak swieze tzn z jakis np 2miesiecy?kurcze bo w sumie to nie wiadomo na co sie trafi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Najlepiej zapytaj sprzedawce date zbioru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariadesou Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 mi rosiczki aliciae 2 puszczały pęd kwiatowy w lipcu (po 2 każda) a teraz w 1 połowie września jedna z tych 2 i jeszcze inna zaczęły wypuszczać badyla ale obcięłam. wniosek? świeże nasionka miałabym nawet w październiku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbalski Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Moja aliciae załapała się na doświetlany parapet i też właśnie znowu kwitnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi