antonio34 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Co wybrac?ktora z nich jest latwiejsza w uprawie?podajcie wymagania ich. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Oby dwie są bardzo łatwe w hodowli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonio34 Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 A czy maja identyczne wymogi tak jak capensisy?cy w takici samych warunkach wyrosna co capensisy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 U mnie mają takie same warunki jak capensis ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Tylko w przeciwieństwie do capensis - aliciae ani spatulaty juz bym na zewnątrz nie trzymał, są mimo wszystko bardziej wrażliwe na niską temperaturę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonio34 Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 A gdy je teraz wysieje to w zime sobie poradza? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbalski Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Tak. Powinny zacząć kiełkować po 2-3 tyg. Temp. pokojowa, dużo światła (jak masz możliwość to możesz doświetlać) i będzie ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 powinny sobie poradzić ale ja mimo wszystko wziął bym spatulate bo u mnie nie musi mieć takiej wilgotności powietrza jak alicea żeby wytwarzał ciesz na czułkach do łapania owadów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi